Geen inning contributie in 2021

Net als vorig jaar zullen we dit jaar geen Koningsdag kunnen vieren zoals u en wij dat gewend zijn. Door de lockdown in verband met de Covid-19 uitbraak is het niet mogelijk om bij elkaar te komen om gezamenlijk de verjaardag van onze Koning te vieren.

Het bestuur van de Oranjevereniging heeft dan ook besloten om in 2021, net als vorig jaar, GEEN contributie te komen innen aan de deur.

Helaas gaan sommige kosten wel door zoals:
- Het trakteren van de bejaarden in de verzorgingstehuizen.
- Het maken van dit boekje.
- Het organiseren van alternatieve voor het programma die binnen de corona-maatregelen uitvoerbaar zijn.

Sponsor de Oranjevereniging

Om deze zaken te bekostigen willen wij u vragen om ons dit jaar te sponsoren. Er is geen vast bedrag aan gekoppeld, u kunt zelf bepalen met welk bedrag u ons wilt sponsoren. Elke donatie is welkom!!!

Uiteraard kunt u het bedrag ook op de vertrouwde manier
aan ons overmaken NL07 ABNA 0471830259 t.n.v. Oranjevereniging Geldermalsen.
Als u vragen heeft dan beantwoorden wij die graag.

Bij voorbaat dank voor uw steun.