Sweet Blossom Orchestra : een swingende bigband!

Sweet Blossom Orchestra staat nu alweer ruim drie jaar onder de muzikale leiding van Sylvie de Lyon. Na 28 jaar, is SBO nog steeds springlevend en met een groot aantal nieuwe muzikanten geven zij een swingend vervolg aan het voortbestaan van Sweet Blossom Orchestra.

Bigband Sweet Blossom Orchestra staat garant voor een swingend optreden. Sweet Blossom Orchestra is een bigband met een traditionele bezetting. De ritmesectie bestaat uit drums, stringbas, gitaar en piano. Deze sectie begeleidt de drie blazersgroepen, namelijk de saxofoonsectie, de trompetsectie en de trombonesectie. Zangeres tijdens Koningsdag 2019 is Rehana Beguine. Tijdens Koningsdag 2019 zal ook Sweet Blossom Orchestra een optreden verzorgen op het Marktplein te Geldermalsen. Zij spelen in de middag van ca. 15.00 tot ca. 17.00 uur. Bigband Sweet Blossom Orchestra bestaat uit enthousiaste musici uit Geldermalsen en omstreken. De band speelt met name swingmuziek uit de veertiger/vijftiger jaren, van componisten als bijvoorbeeld Ellington, Basie, Miller en Moten. Maar de band maakt ook uitstapjes richting andere muziekstijlen. Met bossa nova’s en samba’s zal menigeen met de voeten van de vloer gaan.

Voor meer informatie: www.sweetblossom.nl; www.facebook.com/sweetblossomorchestra of bel met de zakelijk leider: Joke van Vrouwerff, 06-20548482.