Kleurplaat!

U kunt de kleurplaat hier vinden. Inleveren bij de Oranjekraam op de markt op 27 april 2022!

Download kleurplaat

Geldermalsen is oranje!

Wat is Oranje? Geldermalsen is Oranje en wordt zelfs twee dagen oranje! Binnenkort meer over het definitieve programma op 27 en 30 april 2013. U leest de laatste informatie op deze site of volg ons op Twitter.

Je kan deze site ook vinden via Oranjeis.nl

Taart voor Vroege Vlaggers!

Vanaf 07.00 uur wordt de gevel van uw huis en tuin bekeken.

Voor de bewoners die reeds vroeg hun vlag in top hebben maken kans op een gedoneerde taart. Hiervoor hebben diverse bakkerijen, o.a. Van Keulen, taarten beschikbaar gesteld. U ontvangt een brief / tegoedbon in uw brievenbus en kunt met deze brief uw taart op 27 april in de Oranjekraam afhalen


"Oranje" High Tea

Op zondag 29 april, van 13.00 - 17.00 uur, willen we u en uw familie het oranje gevoel geven onder het genot van een High Tea bij Le Mélangeur. Voor de kinderen is er speelplezier aanwezig. 

De High Tea bestaat uit sandwiches, quiche, scones met clotted cream en jam, bonbons, moccaboontjes, fudge, nougat, koekjes en muffins. Laat u verassen door de combinatie van zoet en hartig.

Lees meer...

We komen weer aan de deur voor de jaarlijkse contributie!

We zijn weer begonnen met de voorbereidingen voor Koningsdag 2022. We hebben weer mooie en leuke ideeën. Voor EUR 6,- bent u lid van Oranjevereniging Geldermalsen. Hiervoor krijgt u de spelletjes kaart en 2 consumpties bij de Oranjestand. Wilt u lid worden laat dit dan weten via Facebook.

Helaas lukt het dit jaar niet om overal langs de deur de contributie op te halen. Mochten we nog niet langs geweest zijn zou u dan de contributie wuillen overmaken op ABN-AMRO bank
rekening
NL07ABNA 0471 830 259 t.n.v. Oranjevereniging Geldermalsen. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!