Geen inning contributie in 2021

Het bestuur van de Oranjevereniging heeft besloten om ook in 2021, net als vorig jaar, GEEN contributie te komen innen aan de deur.

Lees meer...

Programma Koningsdag 2021 en Oranjeboekje online

U vindt hier hiermeer info over het programma van Koningsdag op dinsdag 27 april 2021 en kunt u tevens online het Oranjeboekje lezen!

Lees meer...

Geldermalsen is oranje!

Wat is Oranje? Geldermalsen is Oranje en wordt zelfs twee dagen oranje! Binnenkort meer over het definitieve programma op 27 en 30 april 2013. U leest de laatste informatie op deze site of volg ons op Twitter.

Je kan deze site ook vinden via Oranjeis.nl

De puzzel, woordzoeker en kleurplaat en inlog puzzeltocht / Koningspel vind je hier!

De winnaars zijn ondertussen bekend en hebben hun prijzen in ontvangst mogen nemen. De 14 prijswinnaars van de puzzels in het Oranjeboekje hebben plantjes gekregen die gesponsord zijn door Jongerius Flowers. De winnaars van de kleurplaten hebben ook al hun leuke prijsjes in ontvangst mogen nemen.

Lees meer...

"Oranje" High Tea

Op zondag 29 april, van 13.00 - 17.00 uur, willen we u en uw familie het oranje gevoel geven onder het genot van een High Tea bij Le Mélangeur. Voor de kinderen is er speelplezier aanwezig. 

De High Tea bestaat uit sandwiches, quiche, scones met clotted cream en jam, bonbons, moccaboontjes, fudge, nougat, koekjes en muffins. Laat u verassen door de combinatie van zoet en hartig.

Lees meer...