Ochtendprogramma

Wat

Opening door Burgermeester Servaas Stoop
De vlag wordt gehesen door Scoutinggroep Graaf van Gelre.

De aubade wordt gespeeld door Het orkest Just-M! uit Meteren en gezongen met publiek en de groepen De Bevers, Welpen en Scouts.
Just-M verzorgt daarna nog muziek in de vorm van een concert.

Hele ochtend

Diverse attracties en demonstraties

Diverse plaatsen

Pony rijden in het Plantsoen van 10.00 - 16.00 uur
De Hartenhoeve komt met 4 pony's. De opbrengst is bestemd voor het goede doel van de Hartenhoeve!

Draaimolen van 10.00 - 16.00 uur

Voor de allerkleinsten en gezellige draaimolen waarin jon en heel jong zich prima zullen vermaken.

Suikerspin-kraam 10.00 - 17.00 uur

De gehele dag

Leden van de Toneelgroep Elckerlyc u kunt ze overal tegenkomen op het feestterrein!

10.10

Schminken
Kinderspelen, Groep 1 t/m 8

10.10

Leden werfactie met schminken. Het schminken vindt plaats in de kar van de winkeliersvereniging. Zij hebben deze beschikbaar gesteld voor deze Koningsdag.

Vanaf 11.00

Activiteiten van Scouting Graaf van Gelre Geldermalsen. Onder deskundige leiding krijgt u een inkijkje bij de scouting. Naast de kerk op het parkeerterrein vindt u de scouting groep in actie. Er staat bij hen een uitgebreide boekenkraam. Tevens ondersteunt de scouting gedurende de gehele dag met hun diensten dit festijn.

Rondom de NH Kerk / Achter het Veer

Concert door de juniorleden van Muziekvereniging Prinses Marijke