Just-M! uit Meteren: voor feestjes en gezelligheid!

Heeft u zin in een feestje? Of wilt u zelf een (groot) feest organiseren en bent u op zoek naar een spetterend coverorkest dat een avondvullend muzikaal programma kan verzorgen? Dan bent u bij Coverorkest Just-M! uit Meteren helemaal aan het goede adres.

Lees meer...

Toneelgroep Elckerlyc

Toneelgroep Elckerlyc legt de lat voor zichzelf weer een stukje hoger. Onder regie van Casper Coenegracht wordt dit jaar de zwarte komedie Momenten van Geluk van Alan Ayckbourn gespeeld.

Lees meer...

Scouting Graaf van Gelre 15 jaar!

scoutingScouting Graaf van Gelre is een zeer actieve scoutinggroep in Geldermalsen. Jongens en meisjes vanaf 5 jaar kunnen lid worden van Scouting Graaf van Gelre. Dit jaar is voor scouting Graaf van Gelre een feestelijk jaar. Dit vieren wij gedurende het jaar met verschillende activiteiten!


Lees meer...

Uil Topia

uil topiaBenieuwd naar uilen en roofvogels? Kom op zaterdag 27 april 2024 op koningsdag om 15:00 uur naar het Plantsoen in Geldermalsen.


Lees meer...

Muziekvereniging Prines Marijke

Prinses Marijke is een muziekvereniging met ongeveer 45 spelende leden, van jong tot oud, van zeer ervaren muzikanten tot beginnende spelers.

Lees meer...

De liefste paardjes van de HartenHoeve!

logo hartenhoeveOntmoet de liefste pony’s van de HartenHoeve tijdens Koningsdag!
Shetlander Dusty, Welshje Bliksem en Fjord Galaxy zijn inmiddels beroemd in Geldermalsen. Ook dit jaar zijn ze er weer en kun je een rondje mee op hun rug door het Lingepark! Natuurlijk mag je dan ook even op de foto met de liefste paardjes van de HartenHoeve!

Lees meer...

De PARTYBEUKERS

De feestsensatie van ons land: DE PARTYBEUKERS. Dit geweldige DUO welke allebei al jaren veel ervaring heeft opgedaan in het feestcircuit en al vele feesten opgeleukt, heeft een aantal jaren geleden besloten om samen als zingend DUO verder te gaan.

Lees meer...

Stichting Help Elkaar

logo-stichting-help-elkaar-small-300x217.44c472Stichting Help Elkaar biedt in de gemeente West Betuwe en omstreken diegenen die door (financiële) tegenslag rond de armoedegrens leven (minima, ZZP’ers, statushouders, AOW’ers, etc.) een laagdrempelige mogelijkheid tot sociaal contact, activiteiten, alsmede hulp in de eerste levensbehoeften

Lees meer...

Stichting Dierenweide het Hertenkamp

dierenweideStichting Dierenweide het Hertenkamp beheert een mooie groenzone in het midden van Geldermalsen waar herten, schapen en kippen op staan. Het Hertenkamp bestaat al tientallen jaren en is een geliefde plek om naar toe te wandelen, een rustmomentje te pakken en om de dieren een gezond hapje te brengen.

Lees meer...

Integreren doe je samen!

intergreren logoIntegreren doe je samen bestaat sinds 2016. Wij willen vluchtelingen die in West Betuwe komen wonen een warm welkom bieden en ze met anderen in contact brengen. 

Lees meer...

GO!Wheels: rijden met een reden

gowheels-logo2Wij blijven rijden met een reden!
Al meer dan 10 jaar organiseren vrijwilligers van JCI, Rotaract, twee Rotary Clubs en de Lions Club het auto-evenement GO!Wheels.

Lees meer...

JWK SOUND & LIGHT

Ook dit jaar zullen de mannen Koen en Jan-Willem van JWK Sound & Light welke de volledige technische invulling van koningsdag 2023 verzorgen.

Lees meer...

POP & ROCK koor

Net even anders. Pop & Rock koor Geldermalsen zingt alles van een swingende evergreen tot een pittige rocksong en van een vrolijke up-tempo Top 40 hit tot een prachtige ballad.

Lees meer...